logo

INREDNING

Hos oss finner du en personlig mix av möbler, mattor, textilier, belysning och accessoarer. Vi blandar det allra modernaste med klassiskt, nytt med vintage, exklusivt med enkelt och till och med vackert med fult ibland för att skapa den levande och trivsamma stil som är vårt signum. Vi tycker om moderna klassiker, men också udda produkter från små tillverkare som inte är lika kända.

Det mesta av vårt sortiment kommer från skandinaviska tillverkare samt från stora inredningsländer som Italien, Frankrike och Holland, men vi letar självklart produkter överallt för att hitta det allra bästa till en inredning. Vi har även tagit fram en kollektion med produkter i egen design när vi har saknat det vi söker på marknaden. Långelid har funnits i över 40 år och vi utvecklar ständigt vår stil, men känslan av att kunna hitta spännande, fantasifulla saker till ett hem att  leva i ska alltid finnas där när man kommer till oss för inredningshjälp.

När vi gör en inredning utgår vi naturligtvis främst från vårt eget sortiment, men vi föreslår även produkter från andra leverantörer om det är något vi själva saknar. Vi tar självklart också tillvara på det du redan har och som du vill integrera i din nya inredning. Allt för att skapa det hem du drömmer om.

Eftersom vi arbetar med något så personligt som ditt hem är det viktigt att vi från båda håll känner att vi fungerar ihop. Tror vi att förutsättningarna finns så startar vi ett samarbete, och med din personlighet och vårt kunnande så växer ditt nya hem så småningom fram. Kom till oss och berätta vad du vill ha hjälp med, så kan vi berätta mer om hur vi arbetar. Vi debiterar 700.- per timma för vår inredningskonsultation.ÖPPETTIDER: ENDAST TIDSBOKNING

GAMLA BROTTKÄRRSVÄGEN 77, 436 58 HOVÅS, TEL + 46 31 286693 ELLER 0706-726693, INFO@LANGELID.SE